Κατηγορίες
Uncategorized

Το βιογραφικό μου

      ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΜ 585896

Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, γεννήθηκα στην Κατερίνη στις 10/5/1965. Αποφοίτησα από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης το 1988 και έλαβα πτυχίο Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ. το 2006. Υπηρέτησα τη στρατιωτική θητεία μου ως Έφεδρος Αξ/κος Στρατονομίας. Δούλεψα στον ιδιωτικό τομέα για 7 χρόνια. Το σχολικό έτος 1997/98 τοποθετήθηκα ως αναπληρωτής δάσκαλος. Υπηρέτησα στον Ν. Πέλλας,(8 χρόνια προϊστάμενος σε ολιγοθέσια σχολεία) Ν. Κως, Ν. Μαγνησίας και τα 6 τελευταία χρόνια στο 13ο Δ. Σ. Καλαμαριάς, ως Υποδιευθυντής τα τελευταία πέντε (2 θητείες). Είμαι πολύ καλός γνώστης των Νέων Τεχνολογιών ασχολούμαι από το 2000, έχω πιστοποίηση 1ου επιπέδου και έχω παρακολουθήσει και το 2ο επίπεδο.

Πετυχημένη παρακολούθηση 3 σεμιναρίων διάρκειας 25 εβδομάδων/120 ωρών. Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (onlinelessons): «Παιδαγωγική αξιοποίηση των ΤΠΕ και των εργαλείων Web 2.0 για την υλοποίηση συνεργατικών δραστηριοτήτων σε έργα eTwinning και την ενσωμάτωσή τους στη διδασκαλία μαθημάτων»

Το σχ. έτος 2016/17 υλοποίησα το πρόγραμμα Teachers4Europe με θέμα ‘’Πάμε Ευρώπη-Let΄s go to Europe της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ήμουν ενεργό μέλος της παιδαγωγικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+KA2 του σχολείου μου 2016/19 ‘’joy in education’’με δημοσιεύσεις στο mytwinspace (Τeacher administrator). Κατά την επίσκεψη στο Istituto Comprensivo Ν3 στο  Chieti-Ιtaly 11/2018 έκανα μάθημα-παρουσίαση  στα ιταλικά με θέμα την ‘’Αρχαία ιστορία των Ελλήνων’’ (La storia dei antichi Greci), με τη χρήση web.2(Canvas, Quizzes, Timetoast)

 Το σχ. Έτος 2017/18 υλοποίησα πρόγραμμα etwinning προσανατολισμένο στην STEMRobotoys: not only for play.

Τον Φεβρουάριο 2018 στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+ Δράση/ΚΑ1«Ποιοτική αναβάθμιση του σχολείου μας δια της ψηφιακής μάθησης και των γλωσσικών δεξιοτήτων» παρακολούθησα μαθήματα αγγλικών (Level 1) και επισκέφτηκα σχολεία στο Δουβλίνο-Ιρλανδίας.

Στα πλαίσια επιμόρφωσης με θέμα “Entrepreneurship education” (Επιχειρηματική εκπαίδευση) του προγράμματος Erasmus+  ‘’StudentTalentBank’’ έλαβα μέρος στη συνάντηση-επιμόρφωση στις Βρυξέλλες από 4/3/2019 έως 6/3/2019, με τη συμμετοχή  30 εκπαιδευτικών από όλη την Ευρώπη (Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ρουμανία). Τα μαθήματα διεξήχθησαν στο EuropeanSchoolnetAcademyFutureClassroomLab.

Ιούνιος 2019 ορισμός ως «Πρεσβευτής των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης» των BravoSchools.

Έχω υλοποιήσει πολλά προγράμματα πολιτιστικών θεμάτων, αγωγής υγείας και περιβαλλοντικά. Κάνω χρήση των νέων τεχνολογιών και ιδιαίτερα των Η/Υ στην εκπαιδευτική διαδικασία αξιοποιώντας τις ΤΠΕ και τα εργαλεία Web 2.0. Μιλάω και γράφω την ιταλική γλώσσα σε πολύ καλό βαθμό και τα αγγλικά σε επίπεδο μέτριο. Πιστοποιημένος εθελοντής Πολιτικής προστασίας (υπήρξα μέλος της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Αριδαίας) και εθελοντής αιμοδότης με πάνω από 50 αιμοδοσίες.

11/2018 Chieti-Italy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *